Over

Romy Geserick - Therapeut - Docente - Opmerkzaam - Enthousiasmerend 

 

SAM_4914 DSC00206 SAM_6543

 

Als theater- dansdocente en dramatherapeut werk ik binnen Pakketje Plezier aan talentontwikkeling en persoonlijke groei bij kinderen en jongeren. Vertrouwen, veiligheid en plezier staat binnen mijn werken centraal. Kwaliteit is belangrijk waarbij kwaliteit voor zicht op het proces altijd geleverd wordt. Ongeacht de doelgroep of het doel van de les is Samen Sterk en Alleen Vol Zelfvertrouwen het uitgangspunt.

 

Ik heb mijn opleiding creatieve therapie genoten aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studieloopbaan heb ik ervaring opgedaan in het werken met diverse doelgroepen. Ik heb mij gespecialiseerd in het maken van theaterstukken en ben afgestudeerd op het onderwerp theater en sociale emotionele ontwikkeling.

Daarnaast danste ik ruim 15 jaar bij Jazz-Dance Silvia en volgde ik 8 jaar tapdance bij Pauline Krangenburg. Ik heb aan diverse voorstellingen, optredens en wedstrijden meegedaan, zoals: Hilversum Alive, the hiphop dance awards, het dance event, NK Haff voor Hip Hop en Streetdance, dansshow Crea Cafe en dansshows in het Spant. Ik volg periodiek danslessen bij het Crea Cafe en ADC. Daarnaast stond ik  in de producties: op weg naar Tar, showproductie en Showtime a one woman show. Ik creëer en regisseer diverse theater en dans productie voor kinderen en jongeren.

 

Ik maak je weer beter  IMG_9851 Romy Kamishibai Theater Plezier

 

Pakketje Plezier werkt onder andere samen met en voor:

tulip-tennis-vereniging-center-hilversum 5 20110624_100953_840_942 1281718545_volhardinglogo Afdrukken AvonturijnLogosticker.jpg Cool Na School-72dpi  Afbeeldingsresultaat voor paulusschool hilversum logoLogo Jazzdancesilvia logo MOZAIEK-300x99 logologoncrv_logo_carrousselKlantcase-Bink-ProActive-Software   Afbeeldingsresultaat voor bavinckschool hilversum logo