Dansen op de Basisschool

Dans voor de Basisschool

12 juni 2012 in Geen categorie met 5 reacties

Pakketje Plezier biedt dans en theater voor iedereen! Er zijn al verschillende basisscholen geweest die genoten hebben van de danslessen van Pakketje Plezier. De danslessen kunnen leiden tot een mini voorstelling. De lessen kunnen op zichzelf staand zijn, zoals een streetdance show. Of gelinkt zijn aan een thema, zoals het zinderend Zuid-Amerika, n.a.v. het thema Zuid-Amerika.


5 reacties op “Dans voor de Basisschool”

 1. Hoi, ik begreep dat er de laatste woensdagmiddag van januari een proefles is voor kinderen. Kan mijn dochter Jill Jansen ( 4 jaar) deelnemen aan deze les?
  Hoor graag.
  Groeten Susanne

  • Hoi Susanne,

   Dat klopt woensdag 28 januari organiseert Pakketje Plezier weer proeflessen. Uiteraard kan Jill ook deelnemen aan deze les. Ik noteer haar bij deze op de lijst. Wellicht heeft ze nog vriendjes of vriendinnetjes (klasgenootjes) die het ook leuk zouden vinden? Zij zijn tevens van harte welkom.
   In de speelzaal mogen de kinderen niet met buitenschoenen. De kinderen kunnen op blote voeten of denk er aan om even binnenschoentjes mee te nemen.
   Tot volgende week.

   Groeten,
   Romy Geserick

 2. Geweldig partijtje stoere streetdance gehad, fantastisch hoe je met de kinderen omging en de controle hield!!! De kids hebben genoten en de papa’s en mama’s ook!!!!

 3. Jeannette Geurtsen zei op :

  Wij willen graag op onze school voor groep 4 en 5 een dansworkshop Geven jullie die ook op de school zelf? Wat zijn de kosten en kunnen jullie dit nog nog op 12 juli realisren?Wij weten dat het kort dag is maar wij wisten pas laat dat er nog wat geld beschikbaar was.Gaat om twee groepen.
  Wij vernemen graag z.sm. een reactie,

  Hella en Jeannette groep 4


Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website.