omdenken

Nieuw, effectief en laagdrempelig; THEATER PLUS LESSEN

21 januari 2016 in Geen categorie

Omdat binnen theaterspel zoveel meer te halen valt dan alleen talentontwikkeling, start er nu juist voor hen die dit behoeven een nieuwe lessenserie!

 

Dat theaterspel invloed heeft op de persoonlijke ontwikkeling van kinderen, de omgangsnormen en interactiepatronen dat wist Pakketje Plezier al, beter gezegd dat is het uitgangspunt!

Maar dat er vanuit kinderen zelf steeds duidelijker behoefte zichtbaar wordt naar persoonlijke ontwikkeling middels spelplezier en dat ouders het belang van deze actieve, laagdrempelige en persoonlijke werkwijze onderstrepen, maakt dat Pakketje Plezier naast de al lopende projecten op scholen en BSO’s ook voor particulieren een lessenserie start! Een lessenserie waarbij er gewerkt wordt vanuit persoonlijke uitdagingen van kinderen welke binnen theaterspel bewust/onbewust worden aangegaan. Een plek waar kinderen veilig met gedrag kunnen experimenteren, ontdekken hoe er op emoties ingespeeld kan worden en nog veel meer. Dit allemaal vanuit een laagdrempelige speelse werkwijze.

Lees meer over de voor wie, wat, waar hier.

Permalink voor ingesloten afbeelding:

 


Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website.